Sivut

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pantsu Husössä - päivä 2

Noniin, nyt on Piia Pantsun valmennukset käyty onnistuneesti ja olo on mitä mahtavin! Kinkku on ollut molempina päivinä ihan super, kiukkusesta Kinkusta ei oo tietookaan ja näyttää että se olisi menossa paranemaan päin.

Tänään oli luvassa enemmän rataesteitä, melkein jokainen este oli erikoiseste. Alotettiin ihan pienillä esteillä ja tultiin erilaisia linjoja. Alkuverkassa esitin Kinkulle jotain aaltoja, portteja ja yhtä vesimattoakin, joita sen oli tietenkin pakko tuijottaa, nuuskia ja röhistä kauhistuneena. Hypätessä se ei kuitenkaan ollut erilaisista kukista ja esteistä moksiskaan.

Kaikki tämän postauksen kuvat ja videot (c) Jennie

Klikkaa isommaksi niin näät tekstit :)

Tultiin viimesenä noin 80cm rata joka meni tositosi hyvin, odotin että olis tullut vähän sähellystä kun melkein jokaisessa esteessä oli jotain erilaista. Yhden esteen Kinkku tiputti, jonka takia tultiin viimeinen linja uudestaan. Tällä kertaa Kinkku ei tiputtanut, mutta ratsastin tosi huonon tien seuraavalle esteelle, jonka näätte videosta. Jotkut hevoset olisi varmaan tällöin kieltänyt, mutta ei meidän Kinkku! :)



Kommunikaatiokatkos :D




Hypyistä mulla ei ole kuvia kun Jenni otti ne kaikki videolle. Hyppykuvat pistän sitten kun saan ne :)

Minä ja Fanny ahkerina puomeja nostamassa eilen edellisessä valkussa :D
(c) Anna

3 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)